Rendhagyó

szilveszteri buli

Sok szeretettel meghívjuk vendégeinket a

2012. december 31-én immáron 42. alkalommal

tartandó hagyományőrző fergeteges szilveszteri partinkra 19 órai kezdettel

 

Szilveszteri Menü

Aperitif:

1 pohár Törley Chardonnay brut pezsgő

Zakuszki

kavalkád:

- aszpikban nyugvó kecsege henger

- trüffeles libamáj parfé diós linzer talpon

- zöldfűszeres juhgomolya érlelt Mangalica köntösben

- szürkemarha tatár supreme Henessy cognaccal

Melegelőétel:

Hosszan konfitált szürkemarha borjú nyelv vörös Törley-s cékla Sabayon mártással és pirított zöldséges derelyével

Műsor:

Táncos Revü Müsor

Pihentetőül:

Mentás lime sorbet

Műsor:

Táncos Revü Müsor

Főétel:

Bio szürkemarha vesepecsenyéjének találkozója a hizlalt libának májával és az erdő vargányájával egy átlátszó demi-glace-én, kemencében sütött reszelt burgonya javával 

Desszert:

Gesztenyés fehér csokoládé mousse karamelizált mogyorós mandula ropogóson fekete ribizlis narancsfilé redukcióval

Éjfélkor:

1 üveg Törley pezsgő 4 főre

Hajnalban:

Tejfeles korhelyleves füstölt mangalica csülökkel

Mangalica kolbásszal töltött kemencés malackaraj

Füstölt mangalica lábas lencsefőzelék

Italok:

0,75 l ásványvíz, 2 pohár üdítő, 0,5 l vörös vagy fehér bor

 

party_time.gif

Táncos slágerek reggelig tartó modern és retro zenével, amit

DJ V.Enzo biztosít

 

Ára: 17 900 Ft/fő

VPK
1092. Budapest, Ráday utca 15.

ASZTALFOGLALÁS

www.vorospk.com Tel.: 2176756 e-mail:info@vorospk.com

Hosszan konfitált szürkemarha borjú nyelv vörös Törley-s cékla sabayonnal pirított zöldséges derelyével
Vörös Postakocsi Étterem restaurant. Budapest, Ráday utca, szilveszteri program, menü, vacsora.   Bio szürkemarha vesepecsenyéjének találkozója a hizlalt libának májával és az erdő vargányájával egy átlátszó demi-glace-én, kemencében sütött reszelt burgonya javával.
Vörös Postakocsi Étterem restaurant. Budapest, Ráday utca, szilveszteri program, menü, vacsora.  Vörös Postakocsi Étterem restaurant. Budapest, Ráday utca, szilveszteri program, menü, vacsora.
Gesztenyés fehér csokoládé mousse karamelizált mogyorós mandula ropogóson fekete ribizlis narancsfilé redukcióval.