A Serpince - Ez itt az Oldalas helye. A Serpincében megtalálható 7 különböző fajta Mangalica oldalas és Szürkemarha ribeye steakek. 9 fajta sör.

Certificate of Excellence

Certificate of Excellence

powered by TripAdvisor

Vörös Postakocsi Étterem Facebook-on

HungaroPass Kedvezménykártya

Ráday SOHO egyesület tagja

web hosting

 

 

 


Vörös Postakocsi Restaurant - Krúdy Terem Ajandekutalvany 10% kedvezmény

Budapest Restaurant Budapest Restaurant Budapest Restaurant Budapest Restaurant Budapest Restaurant Budapest Restaurant Budapest Restaurant

Cím: 1092 Budapest, Raday utca 15 ♦
Tel.:(1)2176756 ♦ Tel.: 06203847151
Tradicionális és modern magyar konyha
Magyar Cigány Élőzene
Asztalfoglalás ajánlott
Ajándékutalvány

Legközelebbi rendezvények, bankett, borvacsora, bor, sör és pálinka kóstoló

 
Vörös Postakocsi Étterem Facebook-on facebook Kattintson ide...

RENDEZVÉNY

      Az étterem 1971-ben nyílt meg Krúdy Gyula emlékére, a nagy sikert aratott Vörös Postakocsi című regényéről elnevezve. A 110 férőhellyel rendelkező étterembe várjuk sok szeretettel mind azokat az embereket, akik szeretik a tradicionális és modern magyar konyhát, és meg akarják ismerni a régi Magyarország megújult ízeit. Az étterem a belváros szívében, 2 percnyi sétára a Kálvin tértől található a Ráday utcában. A Vörös Postakocsi étterem minőségi kiszolgálást kínál elfogadható áron Budapest történelmi központjában. 

       A Vörös Postakocsi étterem különtermei kifejezetten rendezvények lebonyolítására lettek kialakítva a 10 főstől családi összejövetelektől akár a 110 fős céges svédasztalos vagy ültetett elegáns fogadásokig.

Éttermünk 3 külön, de egybenyitható részből áll:
Földszinten található Krúdy termünk - 60 fő, Könyvtár termünk - 32 fő, Söröző termünk - 20 fő befogadására alkalmas.
Igény szerint egy nagyobb asztalt vagy több kisebb asztalt tudunk kínálni. Egy nagy asztal mellé 10-40 főig tudunk leültetni vendégeket.

       A céges és családi rendezvényhelyszínhez szívesen biztosítunk élő vagy gépzenét és műsort is. Igény eseten tudunk két - négy fős táncos műsort vagy más típusú szórakozást, akár DJ is biztosítani. Az ár 50,000-tól megbeszélés szerint. Személyzetünk több éves tapasztalatával segít Önöknek jól érezni magukat ezeken a rendezvényeken. Kifogyhatatlanok vagyunk az ötletekből, ugyanakkor rugalmasan alkalmazkodunk az Önök elképzeléseihez. Rendezvény és rendezvényhelyszín ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy minőségben és helyszínben legjobb legyen. Külön díszítésre van lehetőség, megbeszélés szerint.

       Menüajánlataink tartalmaznak ültetett és svédasztalos ajánlatot. A vacsora idejére az éttermet zártkörűvé tesszük, és terembérletet nem számolunk fel. Éjfél után záróra hosszabbítási díjat számolunk fel: 24h után óránként és termenként 25.000 Ft. A svédasztalos menüajánlatunk minimum 20 főtől rendelhető, 3 órára szól, de igény esetén külön díjazás ellenében hosszabbítható. Az időtartam megbeszélése személyesen kell, hogy történjen. Az ár a borravalót nem tartalmazza. 10% odaadás ajánlott. Fizetés: készpénzzel a számla ellenében. Előleg befizetés szükséges, az előleg mértéke - 50%.  

      Menüajánlataink csak ötletadó jellegűek, bármit el tudunk készíteni külön kérés vagy személyes megbeszélés alapján. Rendezvényeire ültetett menüajánlatainkból 1-2 fajtát rendelhet. Speciális igényeket külön kérésre megoldjuk. Cukrászunk bármilyen tortát el tud készíteni az Önök kérésére.

       Igény szerint egy nagyobb asztalt vagy több kisebb asztalt tudunk kínálni. 10 fő fölötti rendezvényeket csak foglaló befizetése esetén tudunk véglegesíteni. A csoport létszám csökkenését vagy növekedését a rendezvény előtt 24 órával lehet módosítani, különben csökkenés esetén az előre megrendelt létszámot kell kifizetni. Zártkörű rendezvények esetén a Könyvtár teremben minimum 20 fő, a Krúdy Teremben minimum 30 fő fogyasztását ki kell fizetni.

       Az éttermünkről további információt és képeket találhat a weboldalon, illetve személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni. Tel.: (1) 2176756.

TARTALOM

1. Ültetett tányér szervizes menüajánlataink
2. Magyar borok és ételek borvacsorája
3. Svédasztalos menüajánlataink
4. Külön rendelhető italcsomagok az ültetett tanyér szervizes menüajánlatainkhoz

ÜLTETETT TÁNYÉR SZERVIZES MENÜAJÁNLATAINK

Menü Ia 3000 Ft/fő

Szegedi gulyásleves házi csipetkével csészében
Bakonyi sertés szelet galuskával
Almás rétes vanília sodóval

Menu Ib 3000 Ft/fő
Szegedi gulyásleves házi csipetkével topfban

Almás rétes vanília sodóval
0,2 l  minőségi bor, 1 pohár  ásványvíz, 1 kávé

Menü II. 4500 Ft/fő
Tradicionális szürkemarha gulyás csészében (Magyar marhából készített sűrű szaftos gulyás zöldségekkel, krumplival és házi csipetkével, egyedülállóan elkészítve)
Ráday grill tál (350 g) (Paprika nélkül, friss húsból készült házi töltésű Mangalica kolbász, szaftos pácolt tarja, pikáns sült oldalas, BBQ mártással, steak burgonyával és sült zöldségekkel tálalva) 
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk)

Menü III. 4900 Ft/fő
Habart nyírségi jérce leves (Sok zöldséggel és szaftos jércéből készült húsgombócokkal ízessé tett tejfeles leves)
Grillezett Mangalica sertés szűzérmék (Tüzes lávakövön sült puha-fűszeres szűzérmék kolozsvári szalonnába tekerve, pikáns paradicsom szósszal és hagymás karikaburgonyával tálalva)
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk)

Menü IV. 4800 Ft/fő
Aranysárga marhahúsleves gazdagon csészében (Gyöngyöző aranysárga marhahúsleves, vele főtt zöldségekkel, marhahússal és finommetélttel tálalva.)
Borjú paprikás túros galuskával (Szaftos és puha borjú darabkák, lassan főzött piros paprikás és tejfölös mártásban, túrós galuskával tálalva.)
Lángoló Gundel palacsinta (Frissen sütött palacsinta rumos – mazsolás – diós főzött krémmel töltve, forró csoki szósszal nyakon öntve és rummal flambírozva.)

Menü V. 5300 Ft/fő
Mátraszéki vargányabecsinált leves (Friss erdei vargányából főzve, zöldfűszerekkel és párolt burgonyagombóccal tálalva.)
Borjú paprikás túros galuskával (Szaftos és puha borjú darabkák, lassan főzött piros paprikás és tejfölös mártásban, túrós galuskával tálalva.)
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk.)

Menü VI. 4800 Ft/fő
Tradicionális szürkemarha gulyás csészében (Magyar marhából készített sűrű szaftos gulyás zöldségekkel, krumplival, házi csipetkével és erdei vargányával egyedülállóan elkészítve.)
Friss lecsós sült Mangalica sertésoldalas (Mangalica sült Baby Back Ribs, friss lecsóval, sült burgonyával és házi csalamádéval tálalva) 
Lángoló Gundel palacsinta (Frissen sütött palacsinta rumos – mazsolás – diós főzött krémmel töltve, forró csoki szósszal nyakon öntve és rummal flambírozva)

Menü VII. 4500 Ft
Aranysárga marhahúsleves gazdagon csészében (Gyöngyöző aranysárga marhahúsleves, vele főtt zöldségekkel, marhahússal és finommetélttel tálalva.)
Vegyes Ráday tál (Töltött csirkecomb, sajttal-sonkával töltött borda, cigánypecsenye, párolt rizs és petrezselymes burgonya)
Friss vegyes saláta (Uborka, paradicsom, káposzta egy ecetes – cukros lében érlelve)
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk) 

Menü VIII. 5500 Ft/fő
Hortobágyi húsos palacsinta (Meleg palacsintába beletöltjük a szaftosra főzött borjúpörköltet, sok tejfeles – paprikás mártással tálaljuk)
Sült libacomb (Omlós sült libacomb szaftjával és hagymás sült burgonyával, párolt lilakáposztával tálalva)
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk) 

Menü X. 5500 Ft/fő
Újházi tyúkhúsleves csészében
Vörös Postakocsi vegyes tálja (Ropogós malacsült, sült kacsacomb, Burgundi marhasült, hagymás tört burgonya, rizi-bizi, párolt káposzta) 
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk) 

Menü XI. 6500 Ft/fő
Aranysárga marha húsleves gazdagon csészében (Gyöngyöző aranysárga marhahúsleves, vele főtt zöldségekkel, marhahússal és finommetélttel tálalva.) 
Szürkemarha bélszín érmék Budapest módra (Igazi magyar puha bélszín grillezve kívánság szerint és libamájjal, lecsós, gombás, zöldborsós raguval és házi röstivel tálalva.) 
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk) 

Menü XIII. 6500 Ft/fő
Hortobágyi palacsinta paprikamártásban (Forró palacsintába beletöltjük a szaftosra főzött borjúpörköltet, sok tejfeles – paprikás mártással tálaljuk)
Erdélyi fatányéros Gundel Károly módra porcelánon (Omlósra sütött puha marha bélszín, sertés karaj, libamáj szelet, kakastaréjjal, pirított burgonyával és házi savanyúsággal tálalva)
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk) 

Menü XV. 6800 Ft/fő
Tüzes szarvas gulyásleves csészében
Budapest bélszínérmék (Igazi magyar puha bélszín grillezve libamájjal, lecsós, gombás, zöldborsós raguval és házi röstivel tálalva)
Vegyes rétes vanília sodóval  

Halász Menü XIX. 4700 Ft/fő
Ízletes dunai halászlé harcsával, csészében
Ráckevei harcsapaprikás  (Dunai harcsafiléből egy szaftos pörköltet készítünk tejföllel, túrós csuszatésztával tálalunk)
Somlói habos galuska (Egy diós, egy csokis és egy vaníliás piskótatésztát, diós – narancshéjas somlói habbal rétegezünk, rumos csokoládés szósszal és tejszínhabbal tálalunk) 

Vegetáriánus Menü XX. 4000 Ft/fő
Rozmaringos vargánya becsinált gombaleves topfban
Rakott padlizsán (Padlizsán szeletek három különféle sajttal egymásra rakva, kemencében készre sütve, zöldfűszeres paradicsom főzettel tálalva)
Glasszirozott ropogós gyümölcssaláta citrommal és mézzel fényezve 

KÜLÖN RENDELHETŐ ITALCSOMAGOK az ÜLTETETT TÁNYÉR SZERVIZES MENÜAJÁNLATAINKHOZ

Aperitif 600 Ft/fő
Pálinka 2 cl vagy pohárpezsgő

Italcsomag: 1000 Ft/fő
2 dl minőségi bor (vörös, fehér), egy pohár ásványvíz, egy kávé

Italcsomag 2000 Ft/fő
3 x 2 dl minőségi bor, 0,5 l üdítő, egy kávé

A 3 órán túli itt tartózkodás megbeszélés szerint történik, a hosszabbítási árat egyeztetve.

MAGYAR BOROK és ÉTELEK BORVACSORÁJA

Borvacsoráink csak tájékoztató jellegűek. Az aktuális borvacsora kínálatunkról érdeklődjön e-mailen vagy személyesen.

Menü XVbk. Borvacsora ültetett szervizzel, ételenként 1 pohár borral, 9900 Ft/fő/3 óra

Aperitif
Ágyas körte pálinka (Zsindelyes)
Házi pogácsa több ízben
Hideg előétel
Pirított-diós csigán halmozott libamáj parfé zöld szőlős hársméz folyamban
Bor: Etyeki Irsai Olivér Nyakas pince
Meleg előétel
Kemencében hosszan sütött kacsamell falatok piros ribizli szósszal, sült csicsóka tortán
Bor: Villányi Rosé Kiss Gábor
Leves
Fácán esszencia, fácán fásgaluskával
Bor: Szekszárdi Meditó Cuvée Pastore pince
Főétel
Kolozsvári szalagba tekert Mangalica szűzérmék hízott libamáj koronával, friss-ropogós lecsóval és pirított burgonya salátával
Bor: Egri Bikavér Bolyki János
Desszert
Karamellizált almával rakott sajthab torony
Bor: Tokaji Hárslevelű Késői szüret Dobogó pince
Egy ásványvíz vagy egy üdítő, egy kávé

Menü XVIbk. 5500 Ft/fő/3 óra

Vegyes Mangalica ízelítő kerti zöldekkel
Bor: Szekszárdi Rosé - 1 dl (rosé, száraz)
Bakonyi marha rostélyos tojásos galuskával (paprikás – tejfölös - gombás mártással)
Bor: Egri Bikavér - 1 dl (vörös, száraz)
Almás rétes vanília tükrön
Bor: Tokaji Aszú 3 puttonyos - 0,5 dl (fehér, édes)
Egy ásványvíz vagy egy üdítő, egy kávé

Menü XVIIbk. 5200 Ft/fő/3 óra

Tradicionális szürkemarha gulyás csészében
Bor: Mátrai Rosé - 1 dl (rosé, száraz)
Grillezett sertés tarja Budapest módra (kacsamájjal, lecsós, gombás, zöldborsós raguval és petrezselymes burgonyával tálalva)
Bor: Villányi Merlot - 1 dl (vörös, száraz)
Étcsokoládés piskótatorony erdei gyümölcs folyamban
Bor: Balatoni Cabernet Sauvignon - 1 dl (vörös, száraz)
Egy ásványvíz vagy egy üdítő, egy kávé

Menü XVIIIbk. 3900 Ft/fő/3 óra

Bakonyi húsos palacsinta (szaftos borjúpörkölttel beletöltve, gombás-paprikás mártással tálalva)
Bor: Csopaki Olaszrizling - 1 dl (fehér, száraz)
Nádudvari jércepaprikás túrós csuszával
Bor: Szekszárdi Kékfrankos - 1 dl (vörös, száraz)
Mátraházi ínyencszelet
Bor: Tokaji Sárgamuskotály - 1 dl (fehér, édes)
Egy ásványvíz vagy egy üdítő, egy kávé

SVÉDASZTALOS MENÜAJÁNLATAINK

Svédasztalos Ültetett Menü 5800 Ft/fő (Minimum 20 főre, 3 órára)

Előételek
Gödöllői töltött csirkecomb rolád
Fűszeres kéregben sült sertéstarja debreceni kolbásszal töltve
Fűszeres zöldségekkel töltött jércetekercs
Friss kevert saláta
Majonézes saláta „Olivér” 3 féle hússal
Görög saláta
Vegyes vecsési savanyúság
Levesek
Marhahúsleves gazdagon Krúdy módra
Dunai halászlé 5 fajta dunai halból, harcsa filével
Főételek
Tanyasi jércemell füstölt Gomolya mártásban
Kemencés kacsacomb erdei gyümölcsökkel
Pácolt-sült Mangalica oldalas BBQ füstös mázzal
Kolozsvári töltött káposzta
Demi-glace-ban párolt marhasült
Francia rakott burgonya (tejszínes-sajtos rakott burgonya besütve)
Rántott Camembert dióval töltve áfonyamártással
Köretek
Hercegnő burgonya
Pirított hagymás tört burgonya
Párolt Jasmine rizs
Desszertek
Tiramisu
Somlói galuska
Házi sós pogácsa
Friss gyümölcs idényjellegű
Korlátlan italfogyasztás 3 órára
Szekszárdi Bodri pincészet fehér bora, vörös bora, sör, üdítő, ásványvíz, kávé, tea

Svédasztalos Ültetett Menü 11500 Ft/fő (Minimum 20 főre, 3 órára)

Előételek
Dermesztett libamáj terrine friss kerti zöldekkel
Snidlinges ricottás-juhtúróval töltött grillezett cukkini roládok
Levegőn szárított Mangalica sonkába tekert Mozzarella falatkák
Aszalt szilvával töltött pulykamell galantin
Erdei gombákkal rakott áfonyás szarvas pástétom
Levesek
Dunai harcsa halászlé
Tárkonyos tanyasi jérce raguleves
Marhahúsleves gazdagon Krúdy módra (rendelhető)
Szürkemarha Gulyás leves (rendelhető)
Főételek
Tanyasi jércemell füstölt Gomolya mártásban
Baconba tekert Mangalica szűzérmék zöldbors mártással
Kolozsvári töltött káposzta
Marha bélszín falatkák Demi-glace-val
Kemencés kacsamell erdei gyümölcsökkel
Borjúpaprikás
Mangalica császárhús szárított paradicsomos-baconos Mozzarella fedőben
Pácolt-sült Mangalica oldalas BBQ füstös mázzal
Szezámmagos-rántott harcsa filé
Francia rakott burgonya (tejszínes-sajtos rakott burgonya besütve)
Rántott Camembert dióval töltve áfonyamártással
Köretek
Házi hercegnő burgonya
Pirított hagymás tört burgonya
Sült zöldségek
Párolt Jasmine rizs
Desszertek
Somlói habos galuska étcsokoládé folyammal
Gyümölcsös Mascarpone kehely
Tiramisu
Vegyes házi sós sütemények
Friss vegyes idényjellegű gyümölcs tál
Ital csomag korlátlan fogyasztással
Törley pezsgők
Ágyas szilvapálinka
Szekszárdi Olaszrizling
Szekszárdi Rosé
Szekszárdi Bikavér
Csapolt sör (Dreher)
Sió gyümölcslevek, Coca Cola szénsavas üdítők
Ásványvíz
Kávé, tea

A 3 órán túli itt tartózkodás megbeszélés szerint történik, a hosszabbítási árat egyeztetve.

Vörös Postakocsi Étterem Restaurant


©1971-2017 Vörös Postakocsi étterem
1092. Budapest, Raday utca 15 ♦ Tel.: (1) 2176756 ♦ Tel.: 06 20 3847151 ♦ e-mail: info@vorospk.hu